VIXTERIOR

VIXTERIOR

Így dobd fel a konyhát!

2016. szeptember 16. - Vixa

Időnk nagy részét a hálószoba mellett a konyhában töltjük, ezért egyáltalán nem mindegy milyen az a konyha. Az idő múlik, elavulttá, régiessé válik és persze az ízlésünk is változhat. Mivel a konyhák általában beépített szekrényekből és jól lerakott lapokból állnak, csak teljesen szétbombázva tudnánk újat mutatni. Azonban vannak olyan ötletek, amikkel a meglévőt tudjuk kicsit felturbózni:

1. Új munkapulttal egyből megújul a konyha is, és ma már nagyon sok lehetőségből választhatunk a konyha stílusa és a pénztárcánk alapján egyaránt:

2. Egy kis festékkel csodát művelhetünk a meglévő szekrényből is. Olyan lesz mintha új lenne:

3. Új hátlappal is más arcot fog mutatni. Ez készülhet új csempével is, de a meglévő csempéket is átfesthetjük. De ma már kaphatóak a nagyobb lakberendezési boltokban különböző erre a célra készített hátlap-panelek is, amit a meglévő csempe fölé helyezve új mosható felülettel gazdagíthatjuk a konyhát:

4. Szintén hátlap, de üvegből. Lehet teljesen tejszerű, mintás, színes vagy átlátszó fehér. Helyezhetjük a csempe fölé ha elfér, de rakhatunk alá tapétát is, fényképeket. Előnye, hogy saválló, mosható és teljesen egybefüggő felületet ad.

5. Reneszánszukat élik a nyitott szekrények, így a meglévő szekrényajtókat lekapva nagyon gyorsan új stílusúvá tehetjük a régi szekrényünket:

+1. Ha minden kötél szakad és van rá anyagi keretünk, de teljes konyhát nem akarunk cserélni, a meglévő ajtókat lecserélve szinte teljesen megújíthatjuk a szekrényeket, ráadásul kis ügyességgel ez is teljesen házilag kivitelezhető:

A bejegyzés trackback címe:

https://vixterior.blog.hu/api/trackback/id/tr3611711645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása