VIXTERIOR

VIXTERIOR

Egyszerű őszi dekorációk

2016. szeptember 12. - Vixa

Még tart a nyár, de már csak néhány nap és könyörtelenül őszbe fordul az idő, meghozva ezzel a hűvös időn és esőn felül, azt a bizonyos érzést, hogy már megint elment a nyár, már megint itt az ősz és megint lassan Karácsony is közeledik. Előtte azonban van néhány ünnep és őszi téma amihez egyszerűen elkészíthető dekorációs ötleteket hoztam, amik egy laza estén is könnyedén kivitelezhetőek:

Szép színes makkok nemezeléssel. Nagyon egyszerű, bár kevésbé gyors, ha sokat szeretnénk készíteni, ellenben nem bomlik el és jövőre is felhasználható:

Ombre (színátmenetes) tobozok, csak toboz és festék kell hozzá:

Tökös-monogrammos dekoráció, ami gyerekekkel is könnyedén kivitelezhető, szintén csak ecset festék és a tök kell hozzá.

Még egy tök, ezúttal arany színben. Természetesen bármilyen termést, levelet vagy figurát is lefújhatunk arany színűre. Szintén nagyon egyszerű, gyerekkel is elkészíthető, mutatós díszek lesznek belőle. Ha nincs kedvünk sokszor nekiülni, akkor most egyszerre lefújhatjuk aranyra a Karácsonyi diókat, tobozokat, makkokat is. Ősszel levelek közé téve őszi, Karácsonykor pedig akár az adventi koszorún dísz lehet belőle.

Ez a kerek koszorú, kis narancs és fekete mintás szivacstöltetű zsákocskákból van varrva, középen összekötözve majd újból összevarrva. Némi kézügyességet és egy varrógépet igényel, de nem bonyolult kiszabni és összeállítani sem. Drótvázra vagy szalmakoszorúra a legjobb felrögzíteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://vixterior.blog.hu/api/trackback/id/tr6611696149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása