VIXTERIOR

VIXTERIOR

Panel újrahangolva

letisztult és modern, betonnal megspékelve

2016. augusztus 19. - Vixa

Már lehet, hogy többen összefutottak különböző blogok vagy weboldalak jóvoltából a következő panel-átalakítás képeivel, mivel eredetileg 2009 körül publikálták. Az ötlet Csap Viktor fejéből pattant ki, mert miért is ne lehetne egy panelt úgy átalakítani, hogy az megfeleljen a mai igényeknek. Mert igenis még így 7 év távlatából is bőven modern és új tud(na) lenni egy ilyen renoválás.

Előtte ilyen volt, ezt már ismeri mindenki:

A 60-as években gombamód nőttek ki a panelek az ország, sőt még a környező országok lakótelepein is. Komoly infrastruktúra alakult ki az építéstől kezdve egészen a későbbi "betelepítési" időszakra alapozva is. Magyarország lakosságának közel ötöde él a nagyjából 800.000 panellakásban, ebből is a legtöbb Komárom-Esztergom megyében. Az épület szerkezetileg egy előregyártott elemekből álló szerkezet, kb. teljesen beton...Ma pedig szeretjük a betont. Beton mint designelem, mint kaspó, mint konyhapult vagy látszóbeton...üvegbeton...betonfestés...és még sorolhatnám. A tervező is megjelenítette mint látszóbeton felület a mennyezeten. Az ikea-lámpák pedig tökéletesen beleillenek a fényes fehér-fa-beton kombinációs elképzelésbe.

Nézzétek:

Csak mellékes információ, de mindez nagyjából 12.000.000 Ft-ba volt a külföldi tulajoknak. Azonban abban szerintem mindenki egyetért, hogy egy panelnak felújítás után valahogy így kellene kinéznie napjainkban.

A bejegyzés trackback címe:

https://vixterior.blog.hu/api/trackback/id/tr2010428616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása