VIXTERIOR

VIXTERIOR

Nagyobb ablakok átépítés nélkül

2016. szeptember 09. - Vixa

Kicsit megtévesztő voltam a címbe, mivel az ablakok növelése építés nélkül valójában nem lehetséges. Ami azonban lehetséges, hogy nagyobbnak tűnjön a valódi méreténél. Mutatok néhány tippet hogyan.

Első és legegyszerűbb, ha a függönyeinkkel variálunk. Ha a meglévő magasságnál feljebb tesszük, máris magasabb hatású ablakunk lesz:

A második, hogy lecseréljük a meglévő sötét karnisunkat a függöny színével megegyezőre vagy olyanra ami beleolvad a szoba falszínébe:

A következő, hogy kicsit "kifordítjuk" a szobánkat és keretet készítünk az ablaknak, mintha kívülről néznénk. Ezzel optikailag növeljük a méretét és annak ellenére, hogy valóságban nem nőtt, sokkal nagyobbnak fog tűnni.

Végül pedig az ablak fölé helyezhetünk "ál-árnyékolót" is. Ez lehet felhúzható roló vagy reluxa, a lényeg, hogy úgy tűnjön mintha félig felhúzott módon ott hagytuk volna. Ettől magasabbnak hat az ablak.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vixterior.blog.hu/api/trackback/id/tr4111690481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása