VIXTERIOR

VIXTERIOR

Legyél kábelbarát!

2016. szeptember 15. - Vixa

Mindenkinél vannak ilyen-olyan kábelek és vezetékek lent és fent egyaránt, amik megkeserítik az életét, mert folyamatosan útban vannak, beleakadunk vagy csak csúnyák. A "lapostévék" elterjedésével pedig még inkább megnőtt a kábelek száma, amit nem szeretnénk látni. Amint a falra rögzítjük ott fognak lógni, de utólagosan elrejteni nem olyan egyszerű, a kábelcsatornás megoldások viszont nem túl esztétikusak, bár lefestve már ez is hatékony.

Amikor a lakás festésre szánjuk el magunkat - annak ellenére, hogy még nincs fali tv vagy rossz helyre bekötött internetünk - akkor is ilyen esetben egy kis bontással rakassunk a falba csöveket és abba húzzuk bele a vezetéket. Addig viszont van néhány ötlet, ha nem kábelcsatornát szeretnénk, amivel megoldhatjuk a dolgot átmenetileg és viszonylag olcsóbban mint a bontás-vakolás-festés.

Kábel-kerítés. :) Nekem a Tom és Jerry mese jut róla eszembe, de azért elég kreatív. Öntapadósan ragadnak, egyetlen hátránya, hogy a magyar háztartásoknak csak kis százalékában van egyenes szegélyléc, így a felragasztás nem biztos, hogy egyszerű.

Ha belóg, akkor lógjon be rendesen és tegyünk rá golyókat is. Gyerekszobába vagy fiataloknak remek megoldás lehet. Hasonló hatást érhetünk el a gyermekkort idéző biciklire tehető küllőgyöngyökkel is, csak rápattintjuk és máris szép színes gyöngysorrá válnak a vezetékeink.

Ha túl hosszú, alkossunk belőle:

Változtassuk növénnyé:

Rejtsük el előtétfallal vagy ma már szekrények közül is választhatunk ilyen típust.

A bejegyzés trackback címe:

https://vixterior.blog.hu/api/trackback/id/tr3511708719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása