VIXTERIOR

VIXTERIOR

Barátunk a belmagasság

2016. szeptember 01. - Vixa

Nem olyan régen összefutottam egy ismerősömmel, akivel néhány szó után előkerült a belmagasság témája. Mostanában költöztek egy klasszikus belvárosi lakába, amit nagyon szeretnek a maga cca. 3,5 méteres belső méreteivel együtt, viszont néhány szobában szívesen megosztanák a teret valamilyen módon.

Van a klasszikus galéria-építős verzió, magasabb helyeken igazi álló-galériával, alacsonyabb helyeken tároló vagy alvórész kialakításával. Erről most külön nem ejtek szót, helyette próbáltam olyan ötleteket keresni, amivel galéria nélkül is megosztja belmagasságot és mégis használható vagy trendi.

Csillárok belógatása:

Ágak és égők térbe helyezése:

Bátran nyúlhatunk sötét színekhez vagy akár mintákat is festhetünk, nem fogja összenyomni a teret (vagyis de, azonban itt ez a cél):

Virágtartók, virágok, akasztók belógatása:

A belvárosi lakás sokadik emeletén is lehet gerendás mennyezetünk, természetesen tartószerkezeti funkció nélkül:

Bátran tegyük tele az egész falat képekkel:

Szalagokat, anyagokat is függeszthetünk, akár a teljes felületen vagy csak egy-egy részen alkalmazva. Ezek a jellegű dekorációk nem csak esküvőkön, hanem a hétköznapi életben is feldobják a tereket.

És végül a hagyományos galériás-emeletes ágyas megoldások egy kis csavarral:

A képeket a Pinterest oldalamon - további ötletekkel együtt - megtaláljátok! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://vixterior.blog.hu/api/trackback/id/tr228933520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása